PROIECT: 10 mandoline pentru cei micuți

Asociația ISUS SPERANȚA ROMÂNIEI are nevoie de 10 mandoline pentru copiii care învață să cânte și să slujească la acest instrument. În momentul de față, aceștia repetă și cântă pe instrumente împrumutate – ce minunat ar fi să dețină instrumentele lor, pentru a nu mai aștepta și a putea învăța/exersa la acestea ori de câte ori vor, fără a mai aștepta după ele.

Vreau să privim puțin având o perspectivă de viitor. Gândiți-vă că acești 10 copii vor învăța la acest instrument – cu siguranță, unii la un nivel, alții la un altul. Nădăjduim ca toți dintre aceștia să rămână și să slujească în biserică și nu numai și când vor fi mari. 5 dintre ei poate vor excela în acest instrument și măcar 2 vor fi profesori la rândul lor. Nu este minunat?
(….acestea sunt doar niște numere spuse, ele pot fi mai bune decât am scris eu!)

Tu îi poți ajuta! Ei vor să învețe. Poate ai pe acasă o mandolină care nu mai este folosită. Poate în biserica din care faci parte stau rătăcite niște mandoline la întuneric, prăfuite.. Ce rost are să rămână nefolosite, când acestea pot aduce slavă lui Dumnezeu cu fiecare notă cântată?! Sau..poate dorești să cumperi una nouă – Dumnezeu știe ce-ți pune pe inimă…

Interesează-te și anunță-ne dacă poți ajuta! Cred că putem duce și acest proiect la bun sfârșit! Pentru toate lucrurile, Dumnezeu să primească lauda și să răsplătească!

Nu uităm că rugăciunea are putere! Și nu trebuie să simți vinovăție că nu poți ajuta aici, dar roagă-te să putem găsi aceste 10 instrumente! Dumnezeu să te binecuvinteze!

CONTACT:
partascuhristos@yahoo.com
Facebook / Instagram

Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:

FacebookTwitterGoogle


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.