Implică-te în mediul creștin online!

În urmă cu câteva luni am pornit un studiu la nivelul online. Pentru acest studiu am realizat un formular pe care l-au completat 146 de persoane. Dintre cei care au completat, au fost câțiva care au răspuns afirmativ atunci când au răspuns la întrebarea dacă vor să se implice în lucrarea online. Astfel că am luat legătura cu fiecare. Încă mai aștept răspunsuri din partea unora, însă ce vreau să spun este că mediul online mai are nevoie de oameni care să se implice

Dacă simți în inimă chemarea de a sluji în mediul online, iată că a venit vremea să faci ceva. Poți face parte dintr-o echipă atât direct (mereu implicat/ă), cât și ocazional (doar atunci când simți că trebuie ceva să ajungă pe pagină..nu știu: un gând, o încurajare.)

IMPORTANT!
Vreau să-ți spun încă de la început că dacă în viața reală nu-L slujești pe Dumnezeu și oamenilor, nu vei reuși să ai un impact nici online!
Astfel, dacă simți ceva cât de mic din tine că vrea să facă această lucrare și viața ta este una prin care Se vede Hristos, nu ezita să ne scrii la adresa de email: partascuhristos@yahoo.com și cu siguranță vom găsi o parte în care să te poți implica.

Rămâi o binecuvântare!
Flavius Avramescu

Distribuie mai departe:

FacebookTwitterGoogle


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.