UPDATE: „Desiree se simte mai bine!”

UPDATE: Acum 34 minute, Theo Pascalău, fratele lui Otto și unchiul fetiței anunță prietenii de pe Facebook faptul că Desiree se simte mai bine.
Acesta a spus: Mulțumim tuturor pentru rugăciuni, apreciem enorm, în astfel de momente se vede adevăratul caracter! Vă prețuim, și vă mulțumim pentru rugăciuni, sunt convins că Dumnezeu ne-a ascultat! Desiree se simte mai bine! Domnul e bun! (Theo Pascalău, Facebook)

Vă mulțumesc și eu pentru implicarea dvs în această lucrare!
Într-adevăr, în astfel de momente se vede adevăratul caracter creștin.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Se pare că în ultima vreme primim vești care ne pun pe genunchi. Și acum suntem chemați să arătăm unitatea Bisericii lui Hristos și sprijinul pe care ni-l acordăm fiecare unii altora în ceea ce privește rugăciunea.

Acum câteva momente Theo Pascalău, fratele lui Otto Pascal a postat pe pagina lui de Facebook cererea de rugăciune spunând următoarele:

Rugați-vă urgent pentru nepoțica noastră Desiree, fetița fratelui meu Otto Pascal. E internată de urgență la spital. Domnul să aibă milă de trupușorul ei! Rugați-vă împreună cu noi!

NE UNIM!

Distribuie mai departe:

FacebookTwitterGoogle


Despre autor

Flavius D. Avramescu

Să fiu părtaș cu Hristos nu înseamnă tot timpul binecuvântare pământească, nu înseamnă tot timpul apreciere, nu înseamnă spectacol, nu înseamnă tristețe...înseamnă smerenie, dar totuși bucurie, înseamnă aplecare și totuși înălțare, înseamnă dispreț pentru ce e vrednic de disprețuit și totuși...dragoste.

Postări

12 Comment-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.