„Dacă trăim, pentru Domnul trăim”

,,Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim; şi dacă murim, pentru Domnul murim. Deci fie că trăim, fie că murim, noi suntem ai Domnuluiˮ.
Romani 14:8


Acesta este un vers dintr-o cântare pe care de multe ori îl cântăm, dar de câte ori și trăim ceea ce cântăm? De câte ori îl împlinim? Trăim pentru Dumnezeu? În viața noastră se vede o trăire pentru Dumnezeu?

A trăi pentru Domnul nu înseamnă a asculta ce se spune din stânga sau dreapta. A trăi pentru Domnul nu înseamnă a veni duminica la biserică, iar în restul săptămânii să trăiești pentru lume.

Domnul Isus a spus că vor veni mulți care vor zice: ,,Doamne, nu am scos noi draci în Numele Tău, nu am vindecat noi în Numele Tău?ˮ, dar Domnul le va zice: ,,Plecați de la Mine că nu vă cunoscˮ. Dacă vrei ca Domnul să te cunoască, atunci trebuie să trăiești pentru El.

A trăi pentru Dumnezeu înseamnă a umbla prin Dumnezeu. A trăi pentru Dumnezeu înseamnă a-L glorifica pe Dumnezeu prin TOT ce faci, în locurile unde El te-a așezat.A trăi pentru Dumnezeu mai înseamnă și o altă schimbare în vorbirea și în comportamentul tău – și aici trebuie să se vadă El.

Când trăiești pentru Dumnezeu, nu te rușinezi cu El. Când trăiești pentru Dumnezeu ești al Lui. Apostolul Pavel spunea că pentru el, a trăi înseamnă Hristos, iar a muri este un câștig. Astfel, fiecare dintre noi trebuie să împlinească aceste cuvinte.

Cosmin Rîșcanu

Distribuie mai departe:

FacebookTwitterGoogle


Despre autor

Student Poarta Cerului

Postări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.